Om oss

Med en kärlek till bilar

Vi drivs av en genuin passion för bilar. Bilbranschen och allt som hade med bilar att göra var till en början en hobby som tog upp mycket tid och engagemang. Sedan tog vi steget vidare och utvecklade Fordonsgruppen AB som är företaget vi driver idag. Vi älskar bilar och att få hjälpa våra kunder att hitta helt rätt fordon!

Genom att bilar är mer än bara ett jobb för oss så kan du räkna med att få bästa möjliga service och möta ett team som verkligen gör sitt yttersta för att kunna svara på dina frågor, som hänger med i trender och har djupgående kunskaper om såväl det tekniska som designbiten, hur det är att äga olika märken med mera.

Vi vill lyfta branschen

Som kund ska du kunna känna dig trygg, även när du handlar begagnat. Vi är medvetna om att handeln med begagnade bilar tyvärr har en del oärliga aktörer. Det vill vi vara med och förändra! Vi är väldigt noga med att undersöka de fordon vi säljer, tar bara in bilar som vi tryggt kan säga håller måttet och ger dig som köpare ordentliga garantier. Vår målsättning är att du ska bli 100% nöjd med ditt bilköp och få mer för pengarna än vad du hade fått om du valt en ny bil.

Vi hjälper både företag och privatpersoner som vill köpa, sälja eller byta ut sina fordon. Välkomna in till oss för en god bilaffär!

En bra bilaffär börjar hos oss - oavsett om du vill köpa, byta eller sälja.