Sälja bil

Tänk på detta när du ska sälja bil

För att du ska få rätt betalt för din bil när det är dags att sälja den bjuder vi här på några tips.

  1. Presentera bilen på ett bra sätt. Det är enkelt att ta en sväng förbi biltvätten för att göra rent bilen innan du ska ta den till värdering eller när du ska lägga ut en annons. Se till att tömma den på skräp och dammsug ur den när du ändå är i farten. I vissa fall kan det till och med löna sig att boka in en professionell handtvätt och rekonditionering av bilen så att den verkligen blir som ny.
  2. Åtgärda kända fel. Du får alltid ut ett bättre värde om du åtgärdar små skavanker och fel innan du säljer bilen. Om skälet till försäljningen är att du inte har råd eller tid att genomföra en viss åtgärd är det förstås viktigt att du är öppen med detta vid försäljningen.
  3. Informera dig om bilens värde. Det finns bra tjänster online för att skaffa sig en uppfattning om vad den egna bilen kan vara värd. Det skyddar dig mot att bli lurad när du säljer bilen. Tänk bara på att bilens allmänna skick är avgörande. Är den extra väl omhändertagen är den värd mer än en likvärdig bil i normalskick och tvärtom så kan den vara värd mindre om den är mycket sliten eller har någon skada.

 

Vi hjälper dig

Vill du få hjälp av en proffsig firma vid försäljning av din bil? Välkommen in till oss! Vi ger dig snabbt en värdering och kan antingen köpa in bilen direkt eller hjälper dig med förmedlingen.

Vill du bli av med din bil snabbt och enkelt? Ring oss så ordnar vi snabbt med en värdering, kommer ut och hämtar bilen hos dig och sätter in pengarna direkt på ditt konto.

bil

Välkommen in till oss när du ska sälja bil i Västerås. Vi hjälper dig till en lyckad försäljning.