Värdera bil

Vi värderar din bil

Vill du veta hur mycket din bil är värd innan du bestämmer dig för att sälja? Välkommen in till oss så ger vi dig snabbt svar! Det går självklart även bra att kontakta oss här via sidan eller ringa oss. En värdering är bara ett samtal bort.

Med vår långa erfarenhet som bilhandlare så vet vi vad olika märken och modeller är värda på marknaden idag samt ger dig en ärlig utvärdering baserat på bilens skick.

Att ha en värdering från en kunnig handlare ger dig bättre förutsättningar för att göra en bra affär, oavsett om du väljer att anlita oss för att sälja bilen eller vill sälja den själv. Vet du hur mycket du kan få ut blir det också lättare att räkna på hur mycket du har tillgodo om du vill byta in bilen mot ett annat fordon. 

bil

Andra faktorer som påverkar värdet

Det finns ett flertal faktorer som påverkar värdet hos en bil. Dels så spelar märke och årsmodell samt version in förstås, men även hur långt bilen har gått och om den har blivit servad regelbundet. En fullständigt ifylld servicebok med service utförd på märkesverkstad är alltid ett plus.

Näst på tur kommer extrautrustning. En välutrustad bil ger ett högre värde och de brukar också bibehålla sitt värde under längre tid.

Sist men inte minst är hur välskött bilen är. Tar du väl hand om din bil, håller den ren och sköter om lacken med ordentlig tvätt, byter däck och slitdelar som vindrutetorkare och dylikt med jämna mellanrum så blir din bil värd mer.

Välkommen in till oss. Vi värderar din bil i Västerås.